mandag 23. november 2009

Topp tips

Har akkurat kjøpt bladet Topp og der stod det masse tips jeg vil dele!

1. Bruker du mye stylingsprodukter trenger du å vaske håret ditt godt! Bland en teskje vineddik i en flaske sjampoo, og bruk dene en gang i uken for å rengjøre håret og gjøre det glansfullt.

2.Hvis du bruker mye neglelakk kan det hende du ser at neglene blir misfargede og gule. Press saft fra en sitron ned i en liten bolle og sitt med fingrene i denne saften i noen minutter.

3.God bruk av concealer- Du trenger 2 concealere. 1 i din egen hudtone, for røde partier. 1 i en lysere farge, for mørke partiet.

4.Drikk masse vann dagen lang

5.For å se piggere ut har makeupartisetene et godt knep. Et av de får du høre her. Dra en strek med gullfarget øyenskygge langs kanten av øyenvipene både over og under.

6. Ta litt håndkrem i hendene og smør det inn. Før kremen har trukket helt inn, dra fingrene gjennom håret. Da forsvinner tørre tupper og "frizz" i håret!

7. Bruk en tannbørste til å skrubbe leppene- så får du silkemyke lepper!

8. For å få et jevnt og fint resultat når du skal lage sotede øyne er det lurt å bruke en grå kajalpen hvis du ikke har så mye trening. Tegn en strek, og dus ut fargen med fingrene. Fortsett slik rundt øynene til du har oppnådd den fargen du ønsker.

Kjøp Topp

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar